Qui som?

Som uns alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes. Quan ens van oferir participar en aquest projecte, vam decidir desafiar-nos a nosaltres mateixos desenvolupant aquest lloc i ja que estem, fent el projecte d'un tema molt important per la nostre societat.

Jan Sánchez: Els recursos naturals, especialment l'aigua, sempre m'han preocupat. Trobo que són un be escas que la societat no esta gestionant correctament i conscienciar, crec que és lo mínim que tenia que fer. Durant el meu temps lliure, em dedico a aprendre coses relacionades amb la informàtica que no fem al cicle.

Aaron Robak: M'agrada tot lo relacionat amb el món de la ecologia i el medi ambient, en el meu temps lliure, m'agrada aprendre noves coses del món de la informàtica que en el cicle no s'aprenen, per això, vaig decidir fer aquest projecte. He intentat enfocar tots els meus coneixaments tan de informàtica com del medi ambient per tal de fer la pagina web lo més rica tan en contingut com en navegació.

powered by Typeform

T'agrada el nostre contingut?

Hem realitzat una minuciosa cerca d'informació per oferir-te dades actualitzades i verídiques

sobre el medi ambient i el planeta en el que vivim. A mes a mes, aquest lloc web a estat

creat desde cero utilitzant tecnologies com HTML5, CSS3 i JavaScript.

Desde el principi del desenvolupament, hem utilitzat técniques SEO per posicionar-nos

correctament en els cercadors en un futur fent arribar el nostre missatge a un públic major

Vota'ns